Oldal tetejére

Ajándékok


Elérhetőségünk


BUDAI SZAKÜZLET

1015 Bp. Csalogány u. 40.

Tel.: 06-1-308-7305

Mobil: +36-20-533-8118

E-mail: info@tavnyito.hu

TÉRKÉP >

 

Nyitvatartás

H-P: 08:00 - 17:00

Ebédszünet: 14:00 - 15:00


PESTI SZAKÜZLET

1097 Bp. Illatos út 9.(11/b)

Mobil: +36-20-979-8834

E-mail: info@tavnyito.hu

TÉRKÉP >

 

Nyitvatartás

H-P: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00



Keresés

A kereséshez 1 db mező kitöltése is elégséges













Google Review Widget
   

Gyártók

Külföldi web áruházaink


Liebe Kunden! Unsere deutschen und österreichischen Online-shops sind schon erreichbar.


Kedves Partnereink! Már elérhetőek a német és ausztriai web áruházaink is. Igény esetén itt is várjuk szíves megrendeléseiket.



GATE CSoport

Szállítók

ÜDVÖZÖLJÜK A GATE TÁVNYITÓ BOLT OLDALÁN!

WEBES VÁSÁRLÁS ELŐTT FONTOS TUDNIA, HOGY A KAPU TÁVIRÁNYÍTÓK 99 %-A NEM KOMPATIBILIS EGYMÁSSAL MÉG AKKOR SEM, HA RÁNÉZÉSRE EGYFORMÁNAK TŰNNEK. TAPASZTALJUK, HOGY ELSŐRE SAJNOS NAGYON KÖNNYŰ FÉLRENYÚLNI, ROSSZAT RENDELNI.

HOGY ELKERÜLJÜK AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEKET, JAVASOLJUK A BAL OLDALON TALÁLHATÓ „KERESŐ” MEZŐ HASZNÁLATÁT, MELY SEGÍTSÉGET NYÚJT A VIZUÁLIS KERESÉSBEN. AMENNYIBEN BÁRMILYEN KÉTELYE, KÉRDÉSE VAN A KOMPATIBILITÁST ILLETŐEN, KÉREM VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT! KÉSZSÉGESEN SEGÍTÜNK A MEGFLELŐ TÁVNYITÓ KIVÁLASZTÁSÁBAN.

ÜDVÖZLETTEL:
A GATE TÁVNYITÓ KFT. CSAPATA

GATE EW SMART SWITCH 2ch, WIFI, 7-32V

GATE EweLink 2ch okos kapcsoló, 7-32V

Bővebb leírás


6 300 Ft‎ + ÁFA
(8 001 Ft‎)


A GATE EW Smart Switch egy okos kapcsoló. Használatához az ingyenes EweLink APP szükséges, ami támogatja a Magyar nyelvet is. 




GATE EW 2 áramkörös okos kapcsoló reléje ideális megoldás kertkapu, garázskapu, kapunyitók, napellenzők, redőnyök, világítás rendszerek, stb... vezérlésére, vagy bármely más elektromos eszközbe vagy áramkörökhöz építve azok távoli, interneten keresztüli vezérlésére. Motorvezérléshez (ahol két vagy többirányú mozgatás szükséges) is ideális a termék 2 vagy 4 áramkörös verziója, mivel a relé támogatja az úgynevezett interlock (más néven reteszelő- vagy váltó-kapcsolás) üzemmódot, azaz egyik áramkör kapcsolásakor lekapcsolja a többi áramkört.


Védőtokos WiFi-s termékverzió, mely 7-32V AC/DC tápról és 5V micro USB-ről egyaránt képes működni. 


WiFi modullal szerelt, NO/NC kapcsolást is támogató kapcsoló, mellyel zárhatunk vagy meg is szakíthatunk áramköröket, időzíthetjük is a kapcsolást, és az interneten át is vezérelhetjük a relét és a rá kötött elektromos eszközt.

 

A kapcsolt áramkör a relék tápfeszültségétől független, a relék a COM bemenetre kötött 90-250V/10A váltóáramot vagy 0-30V/10A egyenáramot tudnak kapcsolni NO vagy NC üzemmódban is. Feszültség nélküli, azaz potenciál mentes, ún. száraz kontaktus kapcsolásra is alkalmasak.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.

Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel.

Átállítható impulzuskapcsolási üzemmódba is (minden áramkör külön-külön), melyben 0,5 másodperc kapcsolás után megszakítja az áramkört, vagy 0,5 másodperc megszakítás után újra zárja az áramkört.


 

Terméktulajdonságok:

  • Védőtokos verzió
  • WiFi kapcsolat (párosításnál BLUETOOTH is)
  • Vezérelt áramkörök száma: 2
  • Tápfeszültség: 7V-32V AC/DC, 5V micro USB
  • Vezérelt áramkör: 2200W/10A. Feszültség-mentes száraz kontaktus vagy 90-250V/10A váltóáram vagy 0-30V/10A egyenáram is kapcsolható, (a relék tápfeszültségétől függetlenül)
  • NO/NC bekötést és kapcsolást is támogat - a relé képes áramköröket zárni és megszakítani is
  • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relék aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
  • Időzített kikapcsolás - beállítható a relé arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
  • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc), terméktől függően akár négy áramkör külön-külön beállítható erre.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
  • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti okoseszközeit az eWeLink app-ban
  • Okosvezérlés (Scene) kompatibilis a SmartHome rendszerekkel
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
  • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
  • Méretek: 120*38*25mm
  • üzemi hőmérséklet: -20 +70 C
  • 20 felhasználóig ingyenes

A GATE EW három üzemmódban működik: normál kapcsolás, rövid impulzus kapcsolás, illetve reteszelő (interlock) üzemmód. A három üzemmód között az alaplapon található gomb segítségével lehet váltani. Két fajta bekötést támogat a termék: a COM+NO bekötésben a relé kapcsolásakor zárja az áramkört, a COM+NC bekötése esetén pedig a relé kapcsolása megszakítja az áramkört. Ún. inter-lock, azaz váltókapcsolási üzemmódban pedig az egyik áramkör bekapcsolásakor kikapcsolja a másikat, így motorvezérlésre is használható.